Arac Kamera Sistemi Gerekli Mi?

Otomobil Kamera Sistemleri


Araç İçi Kamera Sistemi:

Son zamanlarda ülkemizde yaygınlaşmaya başlayan ürünlerden biri de araç içi ve dışına ait görüntü veren araç kamera sistemleri. Bir çok vatandaşımız bu ürünleri israf ve gereksiz olarak nitelerken bir çok sürücü de bunları almak için can atıyorlar ve çok önemli olduklarını düşünüyorlar.

Geçen aylarda bu kamera sistemleri trafik güvenliğine katkıda bulunmak amacıyla Rusya, Çin ve bazı Avrupa ülkelerinde bulunan bütün araçlarda zorunlu hale getirildi.

Bu kameraların çoğu arabamızın kontağını çevirdiğimiz andan itibaren kayda başlıyor ve aracı stop edene kadar kayıt işlemine devam ediyor.
Bu kameraların bulunması sandığımız gibi youtube'ye video yüklemek için değil gerektiğinde hukuki süreçlerde faydalanmak içindir.


oto kamera sistemi tavsiye
Araç kamera sistemi





Olası bir kaza anında yaşananları kayıt altına aldığınız için hakkınızı savunma konusunda size büyük avantaj sağlamaktadır. Maalesef bazen hiç istemediğimiz bazı durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Hiç suçunuz olmadığı halde katil damgası yiyebilirsiniz veya yüklü tazminatlar ödemek durumunda kalabilirsiniz. Sırf bu riski azaltmak için bu kameralara ihtiyaç duyuyoruz.

Ayrıca bu kamera sistemlerinin yaygınlaşması insanımızın trafikte zamanla daha dikkatli davranmasını sağlayacağını düşünüyorum. Mobeseden çekinen ve ona göre trafikte seyreden insanımıza karşıdan gelen arabada kamera olma ihtimalinin yüksek olduğu bilincini vermek trafikte bir nebze olsun rahatlama sağlayacaktır.


Bu kameraları alırken şunlara dikkat etmek gerekir.
1. Kamera sağlam, Kayıtlar kaliteli ve net olmalıdır.
2. Mümkün olduğunca fazla yer kaplamayacak şekilde küçük ve kablo kalabalığı yapmamalıdır.
3. Çıkış panellerinin çok yönlü olması
4. Kayıt alanı yeterli olmalıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri